Takstsenterets historie

Takstsenteret ble etablert i 1988 med tre takstmenn organisert i Norges Takseringsforbund som deltagere/partnere. Takstsenteret er et kontorfellesskap for frittstående, selvstendig næringsdrivende takstmenn med tverrfaglig bakgrunn fra byggebransjen. Kontorfellesskapet etablerte seg i leide kontorer på Eiksmarka og var der frem til 1993. I 1990 ble ytterligere tre nye partnere tatt opp i selskapet. I 1993 flyttet Takstsenteret til Fagertunveien 1 på Bekkestua. I 2003 kjøpte Takstsenteret kontorbygningen i Fagertunveien og dannet et eget eiendomsselskap for drift av dette. Det ble leid ut lokaler til eget bruk, til et arkitektfirma og til et møbeltapetserverksted. I 2018 ble bygget solgt og virksomheten flyttet til Ringsveien 3 på Stabekk. Takstsenteret består i 2019 av 12 takstmenn.

Med sentral beliggenhet på Stabekk, er Bærum og Asker, samt Oslo Vest de sentrale områdene vi opererer i når det gjelder boligtaksering. Takstsenteret har imidlertid oppdrag i hele Akershusregionen og Buskerud. Takstsenteret har, i samarbeid med lokale takstmenn, også utført forskjellige typer oppdrag på landsbasis.

Takstsenteret har opp gjennom tidene vært tilknyttet bransjerelaterte organisasjoner og deltakerne har vært, og er, aktive i organisasjonsarbeidet i Norsk Takst (Norges Takseringsforbund) sentralt og lokalt. Takstsenteret er således et ledende kontor innen bransjen, også på landsbasis. Kontoret har i tillegg en utenlandsk tilknytning gjennom sine forbindelser til sentrale personer som representerer sine organisasjoner gjennom medlemskap i TEGoVA (The European Group of Valuers Associations).

  Hvordan ønsker du å bli kontaktet?

  TelefonEpost

  Skriv inn koden:

  captcha

  0 replies

  Legg igjen et svar

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Legg igjen en kommentar